Pagina's

Google Translator

17 juni 2011

Tresvalles Wegen, bergen, rivieren.

Overzicht van dorp aan de rivier, met inmiddels een gewijzigde infrastructuur.
Er is een extra weg geplaatst vanaf het dorp naar de Avenue boven het dorp.


Tresvalles is inmiddels rond de 35.000 inwoners
De stad beschikt over een goed gedocumenteerde atlas die huis aan huis verspreid is.
De Völser vlakte beschikt over zeer vruchtbare grond. De oude bewoners waren zo slim om daar hun akkers neer te zetten, en onderaan de rivier het dorp te vestigen.
Iedere dag, begaven de boeren zich met hun karren en ossen er voor over de hobbelige weg, om hoog, om in de avond in omgekeerde richting terug te keren.
De oude stad van Tresvalles, die heel lang zonder naam bleef, is in de 15e eeuw gesticht door een groepje monniken. Langzaam aan vulde het gebied ten noord oosten van de P4 zich. Uit die tijd, bestaan ook de fundamenten van de Oude brug.
De nieuwe brug werd in 1915 gebouwd.

Tresvalles is omgeven door hooggebergte. Tresvalles Waterkant zelf ligt op 1004 meter. Het Wijnandsraderplateau ligt op 1236 meter. Het Djister Massief is 1240 meter hoog. De Iëper Grauhorn, is tussen de 1800 en 2105 meter. Waarbij de top 2105 meter is.
Het Völser massief is 1143 meter en het de Völser vlakte ligt op 1088 tot 1143 meter.

De bergen worden doorsneden door 3 rivieren.
De Djister is de kleinste. en mond uit in de Iëper.
De Gull is smaller dan de Djister maar dieper en transport meer water.
De Gull en de Iëper rivier zijn beide bevaarbaar. De Djister is alleen geschikt voor Kano's en rubberboten.

Als hoofdwegen kennen we de N1, die vanuit het plateau komt, over de Djisterbrug gaat om vervolgens via diverse tunnels over het Djistermastief langzaam dalend uit te komen bij Tresvalles Buiten. Bij Tresvalles buiten is een afsplitsing naar Tresvalles Buiten toe, en de N1, vervolgt zijn weg, door het Mastva massief, om aan de andere kant bij een Industrieterrein aan te komen.
De P2, start ook op het plateau, maar verdwijnt snel in een tunnel die stijl afdaalt naar Tresvalles Centre, om vervolgens via de Raadhuisstraat op een 4 sprong te komen, rechtsaf gaat de brugstraat op en langzaam klimt tot de Völser vlakte. Vanf de splitsing Raadhuisstraat/Brugstraat start naar boven toe de N2. Uiteindelijk komt ook de N2 uit bij Tresvalles Buiten aan.
Op de splitsing van de Raadhuisstraat en de Brugstraat, begint de P4, die over de brug gaat, naar de Iëper Grauhorn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.