Pagina's

Google Translator

16 juni 2011

Onze wensen voor een nieuwe versie van het spel

Wij de beheerders van deze blog hebben eens zitten te bedenken, wat we nog voor leuk zaken we in een nieuwe versie zouden willen zien.

  1. We willen een stad bouwen, zonder belemmerd te worden door: geld, bewoners die zeuren etc. Gewoon bouwen wat  we mooi vinden. Het economisch speldeel zien wij eigenlijk als een belasting.
    Uiteraard zijn er ook mods die dit mogelijk maken. Volgens ons moet het er standaard in.
  2. Een netwerk module. Via die module en een open poort in je router, en je citiesXL kameraad kan je stad bekijken. Niet bewerken, wel bewerken. Eventueel handel drijven, maar dat is geen noodzaak. HEt gaat om het bekijken.
  3. Een virtuele webcammodule. Op 9 plekken in de stad, kun je virtuele webcams hangen, die dan images maken, en die kan je citiesxl kameraad bekijken via die poort, of nog mooier, de virtuele webcams, posten iedere 10 minuten een foto op een vooraf aangegeven wegsite. Een tiende webcam, kan je bewegend maken. Een zogenaamde Virtuele google streetview auto, die ook iedere 10 minuten een fototje op een forum plaatst. Uiteraard worden er allen webcamfoto's gepost als je in het spel zit.
Hier heb ik een officiëel verzoek ingediend.
Voorstel webcam en voorstel netwerk
Voorstel bouwen zonder belemmeringen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.