Pagina's

Google Translator

18 juni 2011

Oil City


Oil city zou een leverancier moeten gaan worden voor mijn primaire stad. De nadruk lag dan ook meer op het produceren van Olie ipv de looks van deze stad.

Het bouwen en groeien van Oil city verliep echter zo voorspoedig tov eerdere pogingen om een
grote stad te bouwen dat ik een tijdje ben doorgegaan. Dit heeft tot gevolg gehad dat Oil city inmiddels de 800.000 grens qua aantal inwoners is gepasseerd.

Toegegeven de stad oogt niet fraai maar ik heb nu enkele belangrijke ervaringen opgedaan om hopelijk de ultieme stad te kunnen bouwen.



Overview van de stad. Aan de zuidzijde (linksonder,middenonder, rechtsonder) ligt industrie en de energievoorziening. In het Noorder kwartier (noord kant van de stad) wonen vooral de Executives en de Elites. In het Zuider kwartier vooral de Unskilled en Skilled. Aan de voet van het met sneeuwtoppen bedekte Sierra Neveda gebergte ontstaat een geheel nieuw kantoren kwartier verbonden met de expressway richting naburige stad.



foto genomen vanaf de one-way avenue in het Westerkwartier komend vanaf de La Linea Grande grensovergang (linkerkant plattegrond) richting centrale verkeersaders . In de verte de top van de Pico de Teide.




Blik op het nieuwe kantoren kwartier, hier bevinden zich vooral de hoofdkantoren van wereld's grootste oliemaatschappijen.




Blik op het Zuiderkwartier met in de verte de grote Arche brug, gebouwd in 2010, die een verbinding vormt met het vliegveld.

De centrale verkeersaders. Die bestaan uit een 4 tal one-way avenues.
Het Marriot business hotel met aan de rechterzijde de high-speed tunnel (geen snelheidsbeperking) richting Oosterkwartier met zijn hoofdkantoren van vele multinationals.


Hier een blik op het einde van de centrale verkeersadres die uitlopen in het Oosterkwartier.

Blik vanaf Oosterkwartier richting Westerkwartier en links en rechts resp Zuider- en Noorder kwartier
De Arche burg over de Guadalpin river


2 opmerkingen:

  1. 800.000 inwoners em de map is nog niet eens volgebouwd.

    Hoe krijg jij die hele map in een overview? Ik mis altojd 25%. En ik krijg hem ook nooit recht geplaatst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wel met mods en cheats:d

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.